Her i kategorien Antennekabel finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Antennekabler er stadig den mest almindelige løsning, når der skal overføres signal til dit tv eller radio.
Ligesom så meget andet har kablerne udviklet sig teknologisk, hvorfor man fra tid til anden får brug for at opdatere. Antennekablet har nemlig en vigtig rolle, når det kommer til at skabe et godt og stabilt signal.

Find dit antennekabel her
I denne kategori kan du få en overblik over en række populære antennekabler. Vi har samlet de bedste kabler fra producenter som HAMA, Sandberg og Sinox. Ved at klikke dig ind på et produkt kan du læse nærmere specifikationer om antennekablet.

Sådan vælger du det rette kabel
Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du køber et nyt antennekabel. Det hele er dog yderst simpelt og dermed ikke noget, der kræver en speciel indsats.

Først og fremmest er der kablets længde. Jo længere det er, jo større signaltab vil du møde. Lad derfor være med at købe et kabel, der er længere, end du egentlig har brug for - find i stedet den nødvendige længde og bestil et kabel, der cirka svarer til denne.

Dernæst skal du også overveje, om selve stikket passer til de elektroniske apparater, du allerede bruger. Så læs produktbeskrivelserne og sammenlign med dit tv. Til sidst bør du finde et kabel med en god afskærmning. Afskærmningen forhindrer forstyrrelser i signalet, hvilket især er vigtigt hvis du bruger parabol. Hvis du vælger et kvalitetskabel, er det dog næppe noget, du behøver at bekymre dig om, da de bedste producenter som regel formår at lave afskærmning af ganske fin kvalitet.

Brug for flere kabler?
Vi har ikke blot en kategori med antennekabler - du kan også få en oversigt over de mest populære HDMI-kabler, Scartkabler og diverse andre typer kabler. Tjek menuen i venstre side for at klikke dig videre til disse.