Tjen penge på at teste hjemmesider

Skrevet d. 13. januar 2016


Tjen 100 kr. for 20-30 minutters arbejde

På Usertribe.dk kan du tjene 100 kr. pr brugertest du udfører. Disse test går ud på at du installerer et program på din computer, hvorefter du så får til opgave at gå ind på en hjemmeside og teste lidt forskellige funktioner. Teste kan finde sted både på helt almindelige hjemmesider, men også på større webshops.

Der vil være mulighed for 5-6 teste om ugen på tidspunktet, så det vil svare til at du kan tjene omkring 600 kroner mere om ugen, hvilket jo i cirka tal vil blive til omkring  600 kr(100 kr x 6 test) x 52(uger der er på et år) = 31.200 ,- ekstra på et år, så hvis du alligevel ikke har noget at bruge din aften på, så er dette en oplagt måde at tjene lidt ekstra knaster på.

Hvad kræver dette af dig?

Din skal fuldføre en ordentligt test. Det vil sige, at du skal følge de henvisninger du får til tilfredsstillelse, da du kun får udbetalt penge for godkendte test. Din computer skal ikke være alt for ud-dateret da det alligevel kræver en del kræfter fra computeren at køre et video-optagelsesprogram, som der skal bruges for at dokumentere din færden på hjemmesiden.

Af dig som person kræver det egentligt at du bor i Danmark og kan tale flydende Dansk. Din alder og uddannelse spiller ingen rolle, da det er helt normale mennesker i alle former som er vigtige at få fat i.

Så har du altid drømt om at tjene lidt ekstra penge hjemme fra sofaen, så vil dette være et rigtigt godt supplement til nogle af de andre alternativer der også findes. Det gode ved denne er dog, at det er hos et Dansk firma med belligendehed i København, som er med til at give lidt ro i sjælen når man tænker sikkerhed og privatliv samt professionalisme.

Så se at kom igang, og tjen dine penge hjemme fra sofaen :-)