Spar penge på TV-pakker

Skrevet d. 13. januar 2016


Hvordan ved man, at man får fat i den billigste pakke?

Faktisk er der en stor forskel på prisen, når man kigger på TV-pakker. Dog er der lavet en side hvor du kan sammenligne priser på de mest populære pakke-størrelser som små, mellem og store-pakker.

De fleste pakker er stort set ens, men der er også nogle små udsving i kanalerne på flere af tv-pakkerne. Tjek dog også lige om du har valgt den rigtige antenne-forening, da der er forskel i priserne fra de aftaler som antenne-foreninger har rundt omkring i landet.

Den lille TV-pakke indeholder:

 1. Imellem 15 og 24 kanaler
 2. Priser fra 139,- og 448,- kr. om måneden
 3. Imellem 0,- og 3.000,- i oprettelse
 4. Kan både være med og uden internet

Den mellem TV pakke indeholder:

 1. Imellem 23 og 55 kanaler
 2. Priser fra 229,- og 514,- kr. pr måned.
 3. Fra 0,- til 3000,- i oprettelse.
 4. Kan både være med og uden internet.

Den store TV pakke indeholder:

 1. Imellem 34 og 63+ kanaler.
 2. Fra 299,- til 629,- kr. om måneden.
 3. Fra 0,- til 3000,- i oprettelse.
 4. Kan både være med og uden internet.

Husk digital TV – og få flere kanaler med HD

Der bliver ikke længere solgt analog tv, og de er efterhånden ved at være væk fra alle hjem i Danmark. Men har du stadig et analog TV, skal du huske at bestille en TV-boks med til dit abonnement, som kan lave det digitale tv-format om til et analog format som dit TV kan læse og vise på skærmen.

Det er oftest billigst at købe en tv-boks som kan vise digital tv ved siden af abonnement, ellers risikerer du at betale rigtigt mange penge for en tv-boks, hvor du oftest kan slippe med et par hundrede kroner i en almindelige webshop der sælger TV-grej. Men husk at tjekke om dit TV kan tage både analog og digital signal, da flere fjernsyn der blev lavet lige på skiftet er udstyret således at de kan tage begge dele, eller kan læse signalet ved at sætte et kort i siden.