Skift dine håndklæder ud med en elektronisk håndtørrer

Skrevet d. 13. januar 2016


Tænker du på miljøet i hjemmet? I så fald burde du overveje at udskifte alle håndklæder til hænderne, eller eventuelt papir hvis du stadig bruger dette.

Mange steder skifter man også håndklæderne ud på arbejdspladser, da det er meget nemmere at have en håndtørre ved siden af håndvasken end at skulle vaske håndklæder hver uge. Og samtidigt kan man efterhånden anskaffe sig en håndtørre til en meget fornuftig pris. Bare prøv at tænk på hvad det ikke koster dig i tid og strøm at vaske og tørre håndklæder i løbet af året, og har du et rengøringsfirma til at klare disse sager, så er det temmelig nemt at regne eventuelle besparelser ud.

Nogle af de mest populære håndtørre hos Carbi er de nemme og håndterbare modeller herunder:

  • Dyson Airblade Tap
  • Dyson airblade MK2

dyson airbladedyson-hand-washing-system-3

Har du problemer med at få børnene til at vaske hænder?

Så er det totalt oplagt for dig at få en håndtørre i dit hjem. Den kan nemlig være med til at få børnene til at tørre og vaske hænder når de har været på toilet, og det tror jeg da helt sikkert at de fleste forældre ønsker.

Alt efter model og hvor du køber dem, så vil jeg nok selv være påpasselig med om det er nogle som børnene kan brænde sig på, eller på en anden måde komme til skade på.

Det er mest hygiejnisk med en håndtørre 

Der er store hygiejne fordele ved at bruge en håndtørre i stedet for et håndklæde eller andet i samme stil. Det gode ved en håndtørre med varmluft er at du ikke har behov for at røre ved nogle ting som andre allerede har rørt ved med eventuelt beskidte fingre, og derved overtage nogle af de bakterier som de må have efterladt. Og hvis du så kombinerer den med håndvask der automatisk tænder når man sætter fingrene ind under, så har du den ideelle løsning.