Nyt batteri til din bærbar?

Skrevet d. 13. januar 2016


De fleste oplever på et tidspunkt at deres bærbar ikke kan holde ordentligt strøm mere, og det resulterer ofte i et køb af en helt ny bærbar. Men dette er sjældent nødvendigt.
Faktisk er det oftest nok bare at skifte dit batteri – og det behøver ikke at koste en formue!

Alt efter hvilken model bærbar du har, kan du her tjekke prisen på batterier til netop din bærbare: batterier til bærbare computere

Hvis du spørger i en butik som sælger bærbare, vil de oftest råde dig til at købe en ny bærbar. Men dette skal du ikke altid tage for gode råd, da de oftest rådgiver i henhold til hvad de selv har den største indtjening i at du køber.

Når du nu har bestemt dig for at skifte batteriet i din bærbar, før at du skifter din bærbar ud. Så vær sikker på at du køber noget som lever op til din standard. Regner du med at din bærbar kun skal leve året ud, så kan du godt tænke økonomisk og købe det billigste. Men bruger du derimod din bærbar i mange timer om dagen hvor du ikke har adgang til strømforsyning, så skal du sørge for at få et batteri som kan holde i mange timer, og her koster kvalitet oftest lidt mere – men det kan betale sig.

Originalt eller uoriginal

De originale dele er der oftest garanti på, og god service hvis de går i stykker – men prisen er også der efter, og du får nødvendigvis ikke et produkt som er bedre. Men skal du have noget billigt, som oftest har den samme kvalitet som et originalt, så kan du får det mest spare nogle nemme kroner. Men sørg for at du har afstemt forventninger med dig selv før at du køber et batteri, således at du ikke bliver skuffet over kvaliteten.

Det gode ved Bærbar.com er den hurtige levering, danmarks største udvalg, de gode priser og det er nemt at finde det man søger. Bestiller du inden kl 15:00, vil de ofte kunne sende samme dag – hvilket er vigtigt hvis du sidder midt i en eksamens tid.