Få amerikansk Netflix gratis og lovligt

Skrevet d. 13. januar 2016


Er du træt af de begrænsninger der er på Dansk Netflix? – Så skift til Amerikansk Netflix

Faktisk er det både nemt og gratis at skifte til den amerikanske version af Netflix, som har langt flere serier og film end den danske version af Netflix.

Faktisk har den amerikanske version af Netflix omkring 3.000 film, og 20.000 serie-afsnit, hvilket er meget mere end den danske version, på ca. 12.000 film og afsnit mindre.

Dog må du undvære de danske undertekster og sprog hvis du kører ovre den amerikanske version, da de af gode grunde ikke har grundt til at lave danske undertekster. Så det kræver lige at du er temmelig god til at forstå amerikansk for at få det fulde ud af filmene.

Nye film på Netflix

Hvornår er film nye? Der er stor forskel på hvornår film bliver sendt i biografen i USA, og hvornår de når til Danmark.

I Danmark får vi dem først i biografen, langt tid efter at de er blevet sendt i biografen i USA. Derfor bliver filmene ofte lige så forsinkede.

Desværre får vi også første de fleste serier her i Danmark når de er tæt på færdige, så vi ikke på samme måde kan følge med i forløbet – hvilket er en del af spændingen når alle medier snakker om det.

amerikansk usa netflix

Netflix USA, i danmark

For at få dette til at virke, skal du faktisk bare hente en lille udvidelse til din browser: hola.org

Hola.org gør det muligt for dig at skifte IP i din browser, så du kan se ting som ellers ikke er muligt i dit lokal-område. Har du ikke allerede den Danske version af Netflix, så kan du få den her: Netflix