En rigtig vinreol – til en rigtig vin-elsker

Skrevet d. 13. januar 2016


Min seneste interesse har ikke så meget med hverken software eller hardware at gøre. Men har alligevel fanget mig godt og grundigt.

Jeg er begyndt at samle på vin. Og når man er ved at have sig en god samling, så er det jo også vigtigt at man kan vise den ordentligt frem!
I dette tilfælde har jeg købte nogle vinreoler hos Vinforumbutik.dk.

Den kan holde 120 flasker, og det er helt igennem nok til hvad jeg har brug for. Men det fede er samtidigt, at man kan udvide samlingen rimeligt nemt når man kommer over 120 flasker(hvilket jeg bestemt regner med). Man køber simpelthen bare en mere og sætter i forlængelse med den man allerede har.

Dog har jeg allerede overvejet om jeg skal satse på en vinkælder. Da dem man ser i film og serier altid ser virkeligt imponerende ud. Men det kræver lige at man har ordentligt plads, og hvis man så endeligt har ordentligt plads, så kræver det at man har flasker nok til at fylde det ud.

Men allerede nu, er jeg sikker på at den næste sommerferie går til Frankrig.. Ned og kigge på druer på en rigtigt vinfarm.

Jeg har med tiden lært at nyde rødvin på en helt anden måde end jeg gjorde før i tiden. F.eks. går jeg meget op i at få en god krydret vin til en sommeraften med mad fra grillen, og en blød rødvin til nogle lækkert svinekød.

Min favorit indtil videre er uden tvivl de franske og italienske vine og jeg tror at det bliver udelukkende disse typer der kommer til at fremkomme på mine vinreoler. Især de chilenske vine har aldrig vundet ind på mig, jeg syntes simpelthen at de er for kraftfulde i smagen til at man kan sidde og nyde et stort glas til maden, uden at vinen bliver alt for dominerende.

OBS: Man kan lige så godt købe flere vinreoler af gangen