De elektriske cigaretter boomer

Skrevet d. 13. januar 2016


Du har sikkert selv set dem. Det helt nye er at blande elektronik med en gammel klassiker som cigaretten. De går også mere moderne under navnet e-cig, og er egentligt en opfindelse som er lavet for at vende folk af med at ryge de usunde cigaretter, og istedet inhalere damp.

Når man trykker på denne e-cig og suger, så får man en damp ind i munden, lige som det føles når man tager et sug på en cigaret. Det gode ved disse, er dog at man faktisk kan sidde indendøres og ryge, uden at det generer dine medmennesker. Hvor det altid har været lidt irriterende når man selv skulle ud af døren som ryger, eller ens gæster bliver nødt til at gå ud for at ryge.

ecig_vaesker

Kan markedet klare alle de E-cig forretninger?

Når der åbner en ny webshop med e-cigaretter hver måned, eller hver 14 dag, så begynder man måske lidt at tænke, om det overhovedet er muligt at sælge så mange e-cigaretter?

Men når man så til gengæld kigger på antallet af rygere i Danmark, så er det simpel matematik, at hvis ca. hver fjerde på et tidspunkt køber en e-cigaret, så er der et kæmpe marked.

Man har dog prøvet at forbyde væske til e-cigaretter som indeholder nikotin. Men da de fleste rygere er afhængig af nikotin, og det faktisk er nemt at få fat på væske med nikotin. Så kan du sagtens købe det i de fleste forretninger som sælger e-cigaretter.