Covers & lir til din smartphone

Skrevet d. 13. januar 2016


Er din smartphone til farver og fest?

Er du en af dem, der synes, at det traditionelle hurtigt går hen og bliver kedeligt? Er du til unikke gadgets og glade farver? Så tag og kig med her, hvor vi ser på, hvordan din smartphone kan blive mere spændende.

Smartphones er lig med smukt design
Da iPhones eller i det hele taget smartphones kom frem, blev de betragtet og beundret for deres flotte og enkle design. Telefonen var blevet til en flad boks med utallige muligheder, hvoraf selve telefondelen var blevet en sekundær feature, fordi der var så mange andre muligheder ved telefonen. Den var blevet til en lille håndholdt pc med internet og et kæmpe display, hvis man sammenligner med de telefoner, man hidtil havde set.

Et flot design kan blive kedeligt
Men et flot og enkelt design kan godt gå hen og blive lidt anonymt i det øjeblik, hvor smartphonen nærmest bliver allemandseje. Det der engang var anderledes bliver ”normalen”, og det kan være svært at skelne telefonerne fra hinanden.

Skal man have nogle af de lidt mere specielle designs, så se covers til mobil her

Datidens telefonrør bliver retro
Hvem kan ikke huske 80’ernes og sågar 90’ernes telefoner, der ikke var andet end blot en telefon? Selve telefonen var noget af en klods, og telefonrørets forbindelse til telefonen var en spiralformet ledning. Gadgetcity har genoplivet de gode gamle dage med et telefonrør i alskens farver, der kan kobles til hvilken som helst iPhone, iPod eller pc. Telefonen er lavet, så den passer perfekt til din ene skulder, som telefonrør gjorde i 80’erne.

Nuttede musehaler og smarte lynlåse
Hvad med en nuttet musehale til din smartphone? Musehalen fastgøres på bagsiden af telefonen ved hjælp af en sugekop, hvorefter telefonen kan stilles op både horisontalt og vertikalt. Sødt og smart.

Eller hvad med et par høretelefoner med ledninger udført som en lynlås, som du frit kan køre op og ned og selv bestemme, hvor de skal mødes? Høretelefonerne har indbygget mikrofon og kan bruges til alle emner, der har Jackstikindgang. Desuden forhandles lynlåsen i flere smarte farver.

Der er mange andre muligheder for at gøre dine elektroniske features festlige og unikke. Et par glade farver til din iPhone mv. kan gøre underværker og få din hverdag til at lyse op, når din smartphone igen bliver unik på din helt egen måde.

Lyst til at læse mere?

På politiken har de en meget spændende artiklen omkring covers til smartphones her: Et smartphone-cover er ikke bare et smartphone-cover