Langsom computer?

– Er din computer ikke så hurtig som den var engang?

Dette kan skyldes mange forskellige ting. Men hvis man har testet sin hardware, og der ikke er noget i vejen der. Så ligger fejlen enten i at din computer er ved at være forældet, eller at dens filsystem er overbelastet og rodet. Og måske endda ramt af virus.

Derfor, sørg altid for at have en god antivirus installeret. Jeg anbefaler et par her under, som er gratis. Derudover findes der også nogle programmer som kan hjælpe dig med at rydde op i dit filsystem.

 

CCleaner

CCleaner er et værktøj som hjælper dig med at rydde op på computerens harddisk.
Og bare rolig, den sletter ikke noget uden at spørge dig om lov.
Dernæst er det primært gamle system, installations og forældede-filer der slettes. Så den sletter ikke bare lige dine fotoalbums og film, fordi du ikke har brugt dem i en uge.
Dette er et dejligt program til at hjælpe en med at få ryddet op i sine data, så ens browser og windows installation gerne skulle køre lidt hurtigere igen.

Klik ind på: CCleaner for at download.

Billede fra CCleaner

 

 

AVG Antivirus

For at sikre at du ikke bliver angrebet af virus fra nettet, er det vigtigt at du har et antivirus skjold aktiveret.
Et rigtigt godt alternativ er AVG Antivirus. De er inden for toppen af gratis Antivirus programmer på nettet.
Og samtidig kan man også deaktivere skjoldene, som man nogle gang kan have brug for i forbindelse med spil og local netværk. Hvis du følger linket, kommer du direkte til deres gratis version.
En af de steder hvor AVG er kanon, er den lave processor kraft den tager at holde kørende, i forhold til programmer som Norton.

Klik ind på: AVG Antivirus for at download.

Billede fra AVG