Her i kategorien Metaldetektor finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Der er en lang række forskellige metaldetektorer på markedet, idet de benyttes på meget forskellig vis. Den overordnede funktion er naturligvis at finde værdigenstande i omgivelserne, men købet af metaldetektor afhænger meget af, hvor du ønsker at lede.

Derfor skal du have en metaldetektor
Med en metaldetektor kan du gå på jagt efter værdifulde genstande i naturen. Mange entusiaster søger efter mønter og smykker, som forlængst er gået tabt og endnu ikke er fundet. Og tro det eller ej - der er faktisk rigtigt god mulighed for at finde unikke genstande med en metaldetektor!

Nogle vælger at fokusere på visse områder, mens andre udnytter specielle begivenheder. Eksempelvis er der god værdi i at søge en festivalsplads igennem, eller måske en strand eller campingplads efter sommeren er overstået. Mulighederne er mange - det kræver bare det rette udstyr.

Disse overvejelser skal du gøre dig, når du køber en metaldetektor
Overvej gerne de omgivelser, som du har tænkt dig at bruge metaldetektoren i. Om end der findes mange gode all-round detektorer, er der visse modeller, der er særligt udviklet til at lede i sand, på jord eller endda under vand.

Vælg dernæst en metaldetektor, som udstråler kvalitet. Det kan måske være lidt svært, hvis du ikke har den helt store indsigtsviden til at starte med - men det er faktisk meget simpelt. Vælg blot et kvalitetsmærke, også er du godt på vej. Et eksempel kunne være mærket Bounty Hunter, som både producerer metaldetektorer, men samtidig en masse andet udstyr, der kan bruges i forbindelse med denne hobby.

Desuden kan du læse anmeldelser og nærmere specifikationer af de forskellige metaldetektorer og på den måde få et fint overblik. Kvaliteten kan som regel også ses på, hvor veludviklet søgespolen og skærmdisplayet er.

En metaldetektor kan virke dyr, men husk på, at den hurtigt kan tjene sig selv ind igen, hvis du finder noget værdifuldt - så sæt altid kvaliteten først!