Her i kategorien Droner finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Køb droner online og spar penge
Her finder du et stort udvalg droner fra danske Dandrone til en meget fornuftig pris. Når du køber en drone hos dem, så giver de gerne både rådgivning til køb og brug.
Alle droner er nye og der sælges både til private, erhverv og i flere tilfælde også til offentlig institutioner.
De bedst sælgende modeller er af mærket DJI Phantom, og disse kan du faktisk få repareret i Danmark hvis du køber dem i denne butik. Det giver en stor fordel i at du ikke skal betale fragt og vente på den lange leveringstid til udlandet. Det er også i mine øjne de bedste droner du finder til salg i Danmark.
De fleste af vores kunder fra det private erhverv bruger dronerne til at tage billeder med, eller til at filme begivenheder og bygninger. Så er du fotograf eller arbejder inden for bygning og konstruktion, så findes der helt sikkert en model du kan bruge i udvalget.

Droner og lovgivning samt regler

Der er en række faktorer angående flyvning med droner i Danmark, som du er forpligtet til at sætte dig ind i. Blandt andet må du ikke flyve rundt og filme ind af vinduerne til private, hvilket måske burde sige sig selv, men det sker at bygningsfolk kommer til dette, hvis de skal filme et projekt og ikke har sat sig ind i reglerne.

Her kan nævnes nogle af vigtigste regler:

  • Maksimum flyvehøjde: 100 m.
  • Minimum flyveafstand til militær flyvestation: 8 km.
  • Minimum flyveafstand til offentlige flyvepladser: 5 km
  • Minimum afstand til bymæssig bebyggelse: 150 m.
  • Minimum afstand til uheldssteder: 200 m.
  • Minimum afstand til større offentlig vej: 150 m.
  • Minimum afstand til Kongehusets ejendom: 150 m.

Disse regler ligger under det man kalder ubemandende luftfartøjer, og er med til at sikre luftrummets sikkerhed, men også privatlivets fred.

Overtræder du en af disse love, kan du blive straffet med en bøde.

Du kan søge om tilladelse

Da droner dog er blevet utroligt populære, kan du faktisk søge om tilladelse til det meste, dette skal du gøre her: link - http://www.trafikstyrelsen.dk/DA/Luftfart/Flyveoperationer/Luftfartserhverv/Unmanned-Aircraft-Systems-UAS.aspx

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt din forhandler.