Her i kategorien Computertasker finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

De fleste af os har i dag brug for at bringe vores bærbar med rundt, og til det formål er det smart at have en god computertaske klar. Det er hverken dyrt eller svært at finde én, og vi har gjort det overskueligt for dig ved at samle de mest populære computertasker på denne side, så du lynhurtigt kan finde den perfekte taske. 

Computertasker til mænd og kvinder
Både mænd og kvinder har brug for computertasker i samme grad - det er klart. Derfor er mange tasker også lavet med fokus på at begge køn kan bruge dem, og du vil hurtigt opdage en store alsidighed blandt computertaskerne, når du ruller øjnene ned over produkterne.

Der er dog også tasker, som designes specifikt til det ene køn. Samtidig finder du en del forskellige stilarter, hvorfor det altid er muligt at finde en taske, der passer til dig rent personligt - og det er trods alt vigtigt, da du med sikkerhed kommer til at gå rundt med tasken ofte.

De mest populære er computertasker i læder, som hitter både til mand og til dame.
Når du vælger din taske, så skal du være sikker på at du vælger den rigtige størrelse, de fleste bærbartasker har nemlig en beskrivelse af tommer. Dette er ikke størrelsen på tasken, men max størrelse på den bærbar der skal være der i.

Hvis du har en 13” Macbook eller PC, kan du så sagtens købe en 15” taske, du skal bare regne med lidt ekstra plads i taksen. Men du kan sagtens nøjes med en 13” taske.

Skal du cykle med din taske, så anbefaler jeg dog helt sikkert en taske som hænger godt på ryggen af dig, hvis du da ikke har en kurv på cyklen hvor du kan ligge tasken i – som de fleste piger har efterhånden.

Du kan samtidigt også nøjes med et sleeve, hvis du bare skal have din bærbar med under armen ud til bilen, eller ned i en anden taske sammen med andre ting.

Computertasker i læder & stof til mænd & damer
En computertaske kan fås i lige så mange versioner og udgaver som den bærbar der skal være inde i den. Du kan få en lædertaske til business og mode, en stoftaske der er praktisk at cykle med, en rygtaske med plads til andre ting end bare din bærbar.

Både sleeves, rygsække og lædertasker
Udvalget er bredt, og du har både mulighed for at vælge blandt smarte lædertasker og blandt praktiske rygsække. En tredje mulighed er at vælge et sleeve til bærbaren, hvilket især er en god idé, hvis du har en let notebook som skal beskyttes i en almindelig taske.

Dit valg blandt disse forskellige typer afhænger helt og holdent af egen præference, så vi anbefaler simpelthen bare, at du vælger din personlige favorit!

Find den rette størrelse
En vigtig faktor er dog størrelsen på tasken. Den skal meget gerne passe til din laptop, og her måler vi altså i tommer. De mindste computertasker passer som regel til 11”, mens de største passer til 17” skærme. Det står næsten altid angivet, hvor stor en bærbar, der er plads til, så på den måde er det let at blive informeret.