Her i kategorien Stationær PC finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Selvom bærbare computere har domineret markedet inden for de seneste par år, er der stadig rigtigt mange gode grunde til at købe en stationær PC - især hvis du bruger meget tid på ting som gaming og videoredigering.

Fuld power med en stationær PC
Stationære computere har den fordel, at de typisk kan tilbyde bedre specifikationer end de fleste bærbare. Dette er super vigtigt, hvis du har brug for en solid og velfungerende arbejdsstation, der kan lidt af hvert. En stationær PC er som sagt også perfekt til gaming, da du med en god maskine kan trække stort set alle spil. Samtidig er der fin mulighed for at opgradere RAM, harddisk og grafikkort, når du benytter dig af en stationær PC.

På trods af at en stationær computer ikke er lige så portabel som en laptop, er det stadig muligt at have den med sig, hvis den skal bruges et bestemt sted i forbindelse med arbejde eller gaming - i hvert fald hvis der er plads i bilen. Vi vil dog klart anbefale en bærbar computer, hvis du har brug for en maskine, du kan have med dig på farten. En stationær PC bør primært købes på grund af den høje power, som du får ud af den. Her er det så også et enestående valg, idet du får en computer, der kan bruges til stort set alt, hvis ellers specifikationerne er i orden.

Find din foretrukne PC her
Vi har samlet et bredt udvalg af gode stationære PC’er i flere forskellige prisklasser. Dermed kan du hurtigt få et overblik over nogle af de mest populære maskiner på markedet og vælge den computer, som du mener, vil passe dig bedst.

Såfremt du har brug for yderligere udstyr, kan du tjekke nogle af vores øvrige kategorier. Når du køber en stationær computer, vil du sandsynligvis også få brug for tastatur, mus og headset. Tag et kig rundt på siden, hvis du får brug for det - vi har nemlig mange produkter, der komplimenterer en stationær PC godt.