Her i kategorien Sikkerthjem finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

SikkertHjem alarmer
Det er vigtigt at beskytte hjemmet ordentligt, da det kan få store konsekvenser, hvis der skulle ske indbrud, brand eller et andet uheldigt scenarie. SikkertHjem er navnet på en producent af alarmsystemer, der udsender alarmeringer, hvis der skulle ske noget i dit hjem. Du kan dermed få en meddelse sendt direkte til din mobiltelefon, såfremt hjemmet er i vanskeligheder.

Moderne produkter til gode priser
SikkertHjem tilbyder en række pakker, som rigtigt mange kunder vælger at benytte sig af. De to mest populære af slagsen er Lejlighedspakken og Villapakken, som dækker henholdsvis lejligheder og villaer ind sikkerhedsmæssigt. Vælger du én af disse, vil du modtage en pakke, der indeholder de mest nødvendige produkter.

Det kan dog stadig være, at du får brug for ekstra udstyr, og i så fald kan dette købes seperat. Du finder en fuld oversigt over SikkertHjems udstyr på denne side, hvor du desuden kan klikke dig videre, såfremt du ønsker ekstra information om et bestemt produkt.

SikkertHjem sikrer tryghedMed et velfungerende sikkerhedssystem i hjemmet føler man sig mere tryg, uanset hvor man befinder sig. Det er rart at vide, at der er sat visse foranstaltninger op, som kan hjælpe til med at afværge de værste katastrofer. SikkertHjem-produkterne beskytter faktisk også, mens man er i hjemmet, og af den grund er tryghedsfornemmelsen altså helt i top, når systemet er sat op. Det er altid rart at være fri for bekymringer, og selvom intet system garanterer 100% sikkerhed, kommer du i hvert fald godt på vej sikkerhedsprodukter som disse.

Til sidst bør vi tilføje, at det er nemt og hurtigt at installere en alarm fra SikkertHjem. De har nemlig sat stort fokus på at gøre opsætningen overskuelig, og der følger altid en brugervejledning med, som hjælper dig til med at sætte systemet op - og selv hvis det ikke er nok, har SikkertHjem en supportafdeling, som du altid kan kontakte.