Her i kategorien Printere finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Printere: Laser-, blæk- og all-in-one-printere
Der findes 3 hovedkategorier af printere (de nævnte herovre). Forskellen er ret sigende ud fra navnet.
En laserprinter har et lavt forbrug i blæk, og holder generelt længere end en almindelig blækprinter, dog er prisen også der efter. Det vil sige at en blækprinter bruger lidt mere blæk pr. udskrift, men til gengæld er meget billigere i indkøb.

Du skal overveje dit printerbrug inden du ligger dig ud i at beslutte dig for en printer, frem for en anden. Hvis du bruger din printer meget (hver uge/flere gange om måneden), så skal du købe en laserprinter, hvis du bruger printeren 1-6 gange om halvåret, så kan du sagtens nøjes med en almindelig blækprinter.

All-in-one printere er dem som indeholder hele pakken, her har du en laserprinter ofte med scanner og kopimaskine. De fås i mange forskellige størrelser, fra de helt små modeller som kun indeholder et ekstra værktøj, til de helt store som indeholder flere forskellige former papir, printmuligheder, scanner osv.

Køber du en af de lidt nyere printere, kan du også koble den på nettet, således at du kan videresende mails eller dokumenter fra din computer og mobiltelefon. Når printeren modtager din udskrift kontrolleres brugeren, og hvis du er godkendt, så udskrives din ordre.

Køber du en printer for at udskrive digitale fotos, så skal du være lidt mere kræsen. Her gælder det både printer og papir.

Brother, Epson og HP er de største producenter af printere, og fra alle brands finder du et stort udvalg her på siden.