Her i kategorien Tastatur finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Gaming tastatur & keyboard til PC
Hvilket tastatur der er bedst til gaming, er i bund og grund en smagssag. Dog findes der en lang række forskellige brands og modeller af keyboards som er lavet lige nøjagtigt til gaming.

Vi har samlet keyboards fra følgende fabrikanter: Apple, Aurora, Cooler Master, Corsair, Hama, Logitech, Mad Catz, Microsoft, Mionix, QPAD, Rapoo, Razer, Roccat, Speedlink, SteelSeries, Trust og Turtle Beach.

Hvis du skal bruge et gaming keyboard, så har især mærker som Razar, Roccat, Steelseries og ikke mindst Logitech gjort sig meget populære på scenen. Flere af de dygtige og professionelle gamere bruger og reklamerer for disse mærker.

Se eventuelt lidt mere om deres topmodeller her:

Skal du derimod bruge tastatur til helt almindeligt kontor eller skrivearbejde, så har Microsoft igen været bedst rent ergonomiske. De har udviklet en lang række forskellige knæk-keyboard, som gør at dine håndled har den helt rigtige hældning når du skrive og taster.

For nogle er det dog utroligt vigtigt at deres tastatur er mekanisk, det vil sige at alle tasterne giver signalet mekanisk og ikke direkte ned i et bundkort. Det gør ofte at tasterne kan give sig en lille smule mere inden de giver signal, og det finder mange rigtigt behageligt.

Af egne er faringer er vi også selv glade for mekaniske gamer keyboard, da de faktisk er lavet ret simple og utroligt funktionsdygtige.

Er du i tvivl omkring hvilket produkt du skal vælge, så tag kontakt til din forhandler.