Her i kategorien Mus finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Gamer mus & computer muse
Her har vi samlet et stort udvalg af computer muse, både til gaming men også til helt almindeligt kontor- eller hjemmebrug.

Vi har samlet muse fra Apple, Cooler Master, Corsair, Hama, HP, ICIDU, Logitech, Mad Catz, Microsoft, Mionix, QPAD, Rapoo, Razer, Roccat, Speedlink, Steelseries, Targus, Trust og Turtle Beach.

Hvis du skal bruge en gamer mus, så har især mærker som Razar, Roccat og Steelseries gjort sig meget populære på scenen. Flere af de dygtige og professionelle gamere bruger og reklamerer for disse mærker.

Se eventuelt lidt mere om deres topmodeller her:

Skal du derimod bruge musen til kontorarbejde, og måske endda til stående kontorarbejde, så har Microsoft lavet en masse forskellige modeller som tilgodeser ergonomisk design og opbygning, således at antallet af skader kan minimeres.

Skal du selv bruge en mus til gaming, eller måske købe en i gave til en anden, så skal du tage at gå efter en model med tråd, da de oftest har den bedste respons. I spil er reaktionsevnen alting, og så kan man altså ikke bruge en trådløs mus som lige pludseligt mangler strøm eller ikke reagerer.

Er du derimod på udkig efter en mus til din bærbar, så find en med et meget lille USB-stik, eller bliver du virkeligt træt af hvor meget plads stikket kan tage.