Her i kategorien PC Skærm finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Computerskærm til gamer, kontorarbejde og stuen
Her på siden finder du et stort udvalg af PC skærme i alle mulige størrelser og kvaliteter. Vi har blandt andet et stort udvalg i Acer, Asus, BenQ, Dell, HP, Neovo, Phillips og Samsung skærme, men også fra mange andre mærker.

Du behøver ikke at bekymre dig omkring fladskærm og CRT skærme mere. Nu er alt fladskærme, dog er der nogle helt andre værdier som du skal kigge på.

De vigtigste faktorer er sådan noget som ms, pixels og porte.

Generelt er det således at ms skal være så lavt som muligt, normalt vil denne ligge på 4-6 ms på en gennemsnitlig skærm.

Pixels skal til gengæld gerne være så højt som muligt, dette har stor betydning for billedkvaliteten. Det gennemsnitlige antal pixels er 1920x1080, og dette er også helt fint til størstedelen af befolkningen, men ønsker man lidt mere finesse, så kan man gå lidt højere op i pixels, men det har også sin pris.

Porte har noget at sige, da flere nye skærme f.eks. ikke har HDMI, men derimod displayporte. Så hvis du kun har DVI eller HDMI i din computer, så skal du ud og lede efter en adapter eller lignende.

PC skærme er ved at være nede i så god en pris, at du kan købe en super god skærm rigtigt billigt. Spørg eventuelt din forhandler hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.