Her i kategorien Harddiske finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Harddisk – SATA & SSD til bærbar og stationær
Har du problemer med hastigheden på din nuværende harddisk, eller måske den er gået i stykker? Så er dette det helt rigtige sted at kigge.

Vi vil helt klart anbefale at du køber en SSD harddisk til din bærbar eller stationær. Dog kan du sagtens bruge en almindelig HDD til ekstern harddisk eller netværksharddisk.

Hastighedsforskellen på en HDD og SSD harddisk er ret massiv. Med en SSD harddisk skal du ligeledes regne med at kunne starte op på kun en tredjedel af din normale hastighed.

En SSD bruger ligeledes kun en tredjedel strøm i forhold til en HDD, hvilket giver dig ca. 30 min mere batteritid på din bærbare computer, og faktisk også mindre varmeudledning.

Hvis du har hørt problemer med at SSD harddiske ikke er stabile, så er det ikke noget nævneværdigt problem længere. I starten havde de lidt problemer med at de simpelthen havde alt for høj problemfrekvens, men dette burde du ikke overleve højere end med en normal HDD nu.

Her på siden finder du harddiske fra b.la. Buffalo, Freecom, Intel, Intenso, Kingston, PNY, Samsung, SanDisk, Seagate, Synology, Toshiba, Verbatim og Western Digital.

Et råd herfra, hvis du vil have en god pris og ligeledes ydeevne, så vælg en Samsung SSD – de fører på det punkt lige nu. Det er i hvert fald vores mening.