Her i kategorien Gaming tastatur finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Et keyboard skal bruges til langt de fleste spil, og det er generelt bare en nødvendig del af at bruge en computer. Uanset om du har brug for et professionelt gaming keyboard eller blot et tastatur til helt almindelig PC brug, kan du få en oversigt her. Keyboards fås i mange forskellige varianter og prisklasser, hvorfor det i realiteten blot gælder om at finde et, der lever op til dine personlige krav.

Sådan vælger du det rette keyboard
Først og fremmest bør du spørge dig selv, om du vægter pris eller kvalitet højest. Dybt seriøse gamere bør naturligvis finde det bedst mulige gaming keyboard, da det i høj grad handler om at have udstyret i orden. Omvendt kan det være, at du egentlig bare ønsker et funktionelt og prisvenligt tastatur, hvilket der også er rigtig god mulighed for at finde. Priserne på tastaturer starter lavt, men kvaliteten stiger typisk i takt med prisen. Tag et kig på de luksuriøse mekaniske keyboards, hvis du går særligt meget op i gaming.

Såfremt du køber tastatur og mus på samme tid, kan der ofte være penge at spare, da mange producenter tilbyder pakkeløsninger.

Desuden skal du finde et tastatur, der passer til dit eksisterende setup. Køb gerne et keyboard, der spiller godt overens med computer og mus - vælg eksempelvis et Apple Magic Keyboard, hvis du sidder med en Mac.

Hold øje med kendte brands
Hvis du er computerinteresseret, har du sikkert allerede godt styr på, hvilke mærker der er værd at investere i. Det er altid smart at vælge et tastatur fra en producent, som ved, hvordan et godt keyboard skal udvikles. Et par gode eksempler er Razer, Logitech og SteelSeries, der alle tilbyder gode tastaturer. Du finder blandt andet gaming keyboards fra disse brands på denne side - og ligeledes fra en masse andre producenter.

Vi har sørget for at samle et bredt udvalg af mærker i vores oversigt, så du kan finde alt fra Apple til HAMA.